Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.03.2022 12:37 - На кого толкова много пречи 3 Март ?!
Автор: lamboatack Категория: Политика   
Прочетен: 622 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 26.05.2022 01:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
    Всяка година наближи ли националния ни празник, изпълзяват от дупките си разни скъпо-платени усойници и пепелянки, и със раздвоения си език започват да ни убеждават > Дайте да сменим 3 март с друга дата. Например денят на Съединението или на Независимостта, или всяка друга дата само и само да не е 3 Март. Много пъти съм се чудил, откъде идват тези постоянни неистови усилия ! Явно че е от вън, явно че някой или някои имат полза да се махне 3 Март. Но кои са тези тъмни сили ?

   Най-напред нека почнем с Елементарно Уотсън > всички събития и дати в Историята на Третата българска държава следват едно нещо > подписването на Сан-Стефанския мирен договор. И Съединението, и Независимостта, и 9 Септември 44, и ДС-ти Ноември 89 нямаше да ги има, ако го нямаше 3 Март > нещо против ? Въпреки това днешните евро-атлантици се опитват да впрегнат каруцата пред коня. Също като комунягите, които 45 години честваха 9 Септември за национален празник ! А сега основния въпрос > кои са тези анти-български сили, които финансират тази кампания ?

   1) Първия и основен заподозрян разбира се е Турция. Нашия вековен и смъртен враг. И по-специално най-опасното и жило > ОТДЕЛА ЗА ПСИХОЛОГИЧЕСКА ВОЙНА НА МИТ ( Турското разузнаване ). Този отдел отдавна е настанен в т.н. БНТ. Там работят отлични специалисти по дезинформация и манипулация на общественото мнение. Например във всички интернет-форуми пишат групи от агенти на този отдел. Още като прочета някакъв пост, знам че е турски агент за влияние.  Основното в техните писания е неистовата омраза към Русия. По това ще ги познаете и вие. И все пак защо Турция е срещу 3 Март ?!
- 3 Март всяка година ни напомня за страшното турско-ислямско робство
- 3 Март всяка година напомня на Турция за съкрушителното и поражение през 1878 г.

   2) Но има и едни други "комшии" > Гърция, Сърбия и особено българо-мразците от Скопие, газ пикаят заради 3 Март. Защо ?  Ами защото Сан-Стефанския договор дава сегашна северна Гърция на България ( без Солун и Халкидика ), както и сегашна Източна Сърбия пак на нас ( но без Ниш  и района около него)

   Но сега внимавайте > Сан-Стефано дава и Вардарска и Егейска Македония на България. Никъде не се даже и споменува за някакви си "антични макета". Ето откъде ги стяга чепика Скопяните, които продължават без срам да твърдят, че са наследници на Сашко Македонски и коня му Буцефал. Както и на генералите на Сашко > Лизимах, Антипатър, Кратер, Касандър, Евмен, Антигон, Пердика и т.н. Все чисти маке-донски имена като Блаже, Ванче, Гоце, Трайчо и Тръпко и т.н.

image


image

А на долните 2 карти, се вижда орязването на БГ в Берлин.
image



image
Храмът-костница в Сан Стефано на загиналите във войната 1878 г. руски войни

На тези стари снимки се вижда младотурците как взривяват храма през 1914 г.
image

   3) Но има и още нещо, което почти невидимо стои зад всички тези душмани. Става дума за онези миризливи чифути от Федералния резерв, които убиха президента Кенеди. Защото бе започнал да печата държавни долари. А доларите освен че са световна валута, се печатат от въпросните чифути. По-същия начин публично бяха екзекутирани Чаушеску, Кадафи, Садам Хюсеин. Каква бе тяхната вина ? Чаушеску изплати целия външен дълг и отказа да плаща лихви на "печатарите". Кадафи бе натрупал злато и долари и се готвеше да създаде т.н. ЗЛАТЕН ДИНАР който да поеме търговията с енерго-носители. Изчезнаха някъде 140 тона злато, 140 тона сребро и 160 милиарда долара на Либия. А вината на Садам Хюсеин бе че почна да продава нефт в рубли, юани и евро.
 
   Но защо "печатарите" се занимават с нашия национален празник ?! Една малка държава на кого пречи ?! Пречи им любовта ни към Русия. Пречи им самото наше съществуване, както им пречи съществуването на другите православни славянски държави на Балканите > Сърбия и Македония. Ако ни унищожат Русия ще загуби всякакви позиции на Балканите и ще дойде и нейния ред.

   Целта на печатарите са две огромни области в Русия > Западен Сибир и Якутия. Гледам в нета картата как трябва да бъде разрязана на парчета Русия. 
- Южен Сибир, Урал, Поволжието, Кавказ се дават на Световния Ислям
- Карелия и Коми на Финландия
- Далечния изток на Япония
- Чукотка и Камчатка на САЩ
- но Западен Сибир и Якутия не се дават на никоя държава, даже и на САЩ

Западен Сибир с огромните запаси на газ и нефт и Якутия със златото и елмазите се дават на две световни еврейски фирми. Ето откъде в края на краищата идва натиска от САЩ да махнем 3 Март и да пуснем турски окупационни войски у нас. Мислите че съм луд ли ?

image




Гласувай:
2



1. анонимен - Боя се, че наистина си луд. САЩ не ни ...
04.03.2022 12:46
Боя се, че наистина си луд. САЩ не ни натискат да сменяме 3 март, а нормалните българи го искат и никакви турски войски няма да ни окупират.
цитирай
2. lamboatack - Блажени са верующите
04.03.2022 12:53
Народ, който загуби чувството си на самосъхранение, става жертва на "добрите" съседи
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lamboatack
Категория: Политика
Прочетен: 97416
Постинги: 35
Коментари: 26
Гласове: 178
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930