Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.03.2022 22:57 - За какво Киро Канадеца ходи в Анталия ?
Автор: lamboatack Категория: Политика   
Прочетен: 754 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 17.03.2022 17:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
   От 11 до 13 Март 2022 г. в Анталия се състоя огромно сборище на ислямисти. Под маската на някакъв "ФОРУМ" там се събраха Турция, непризнатата Турска кипърска република, Азербайджан, Албания, Косово, Представители на Македонските албанци, на Босненските мюсюлмани и на Българските турци.

   Делегацията на ДПС водеха Мустафа Карадайъ и Илхан Кючук. Македонските албанци от Буяр Османи, а от Албания дойде Еми Рама.и от Косово Албин Курти. Турция участваше като домакин с Ердоган и Чавушоглу.. 

   Разбира се нито една съседна християнска държава не участва в този "форум" > Русия, Украйна. Молдова, Румъния, Унгария, Сърбия, Хърватска, Черна Гора, Македония, Гърция, Кипър, Грузия и Армения не изпратиха свои участници. Единствено Киро Канадеца се появи там на 12 Март. Никой не знае кой го е пратил, Правителството има ли решение за тази визита, с кого е разговарял там и какво е обещавал. Всичко около Киро е обвито с пълна тайна > ни звук, ни стон както се казва. Защо е тази секретност ?!

   Още първите години след ДС-ти Ноември 1989 г., американците ни натискаха да се създаде смесен турско-български батальон, който да бъде разположен в Хасково ! Тогава все още имаше достойни държавници, които не позволиха това да стане. Сега обаче този проект е отново в ход.

   Същата вечер по БНТ ( Телевизията на Турското разузнаване ) Бойко Василев разпитваше адмирал Емил Ефтимов ( адмирал без нито една подводница ) за т.н. батальон на НАТО, който ще се разположи у нас. Според "адмирала" вече е взето решение на НАТО такива части да се създадат в България, Румъния, Унгария и Словакия. Но сега внимавайте какво ни готвят > понеже ние нямаме достатъчно войници ! "Дефицитите" щели да се попълват с войници от братска натовска държава. ПОЗНАЙТЕ ОТ ЕДИН ПЪТ КОЯ Е ТЯ !

   Според Ефтимов това нямало да бъде батальон, а "БОЙНА ГРУПА". Тя ще ни пази от Русия, а после сигурно ще окупира Русия ! Та тя щяла да бъда на първо време от 1 000 войника, от които най-малко половината (разбирай 500 ) ще бъдат от братската натовска държава. Разбира се че става дума за Турция. Нейни войски в момента окупират части от Кипър, Сирия, Ирак. Защо пък да не окупират Варна и Бургас. Така ще ни пазят от лошите руснаци. Където е стъпил турски войник трева не никне. Има стара приказка че "КОЗА И ТУРЧИН, НАЯЖДАНЕ НЯМАТ"

    Киро и ти Емиле, вие имате ли акъл да докарате тук турски войски ! Някой може ли да предвиди тези вече 3 милиона цигани и турци, как ще почнат да се държат с нас, щом техните войски са тук.?! Вие имате ли акъл ?  

image
   
image
  
image
 
image

image

" адмирал" Ефтимов

image

Бойко Василев > играе ключова роля в Турската телевизия БНТ

image

"проф" Тагарев > Един от главните виновници за трагичното състояние на българските ВВС и ПВО, сега прикривайки се като НАТО-ски ястреб, открито иска да пуснем тук турски войски.



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lamboatack
Категория: Политика
Прочетен: 96558
Постинги: 35
Коментари: 26
Гласове: 178
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031