Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.08.2022 15:38 - DON-DOGAN ЗАБАВЯ, НО НЕ ЗАБРАВЯ
Автор: lamboatack Категория: Политика   
Прочетен: 6268 Коментари: 2 Гласове:
6

Последна промяна: 25.09.2022 22:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
   Масивен инфаркт гътна масивния по тело-сложение Камен Костадинов от ДПС. През 2008 г. бе убит Ахмет Емин, "мъжката секретарка" на Аамет Исмаил ( Доган ). След това забегна и изчезна в чужбина Росен Владимиров, турско дьонме от Перник. Който бе Областен управител на София от ДПС. Сега вече го няма и К. Костадинов. И тримата ...

   Какво свързва тези трима слуги на Доган. Ами веднага ще ви кажа > на 27 Април 2005 г. Доган изпраща точно тях, да дадат на Волен Сидеров 1,6 милиона лева. За подпомагане на неговата предизборна кампания ( както пише в докладната ). Парите са предадени на Сидеров на неназовано място от делегация на ДПС > Ахмед Емин, Росен Владимиров и Камен Костадинов. Но групата допуска грубата грешка Докладната за това да попадне в медиите. Доган е бесен. Свалена е маската на Сидеров, като български националист и патриот. Той се оказва най-обикновенно турско дьонме.

   Ролята на Сидеров бе да плаши турците и да ги завърне обратно да гласуват за ДПС - Доган. Освен това да откъсне колкото се може повече български гласове от другите партии, като НДСВ, БСП, СДС и т.н. И от двете посоки печалба за ДПС - Доган. По едно време Станишев се усети и каза ( по спомен ) че като се нападат взаимно двете партии ДПС и Атака си осигуряват електорат една на друга. Каза го 2-3 пъти и някой му дръпна щепсела. Но Сидер изпълняваше и друга задача на Доган > да създава негативна представа за българската нация в чужбина. Добрите турци дискриминирани, от лошите българи !

image
   
   Тогава единствен Станишев прозря играта на Доган и каза ( по памет и смисъл ) че ДПС и Атака като публично се нападат, всъщност така си наливат електорат една на друга. Еврейчето се оказа прекалено умно за Доган и затова сега не само не е във властта, не е в БСП, но не е и в България изообщо.

   През 2008 г. аз писах, че след смъртта на Емин в опасност са и Камен Костадинов и Росен Владимиров. Росен веднага се скри някъде в чужбина, а Камен започна да се показва всяка вечер по новините, с изключително уплашена физиономия. Но ето че дойде и неговия ред. Сега вече няма нито един свидетел как и къде са дадени парите на Сидеров, освен самия Сидеров.

image
image


image

1) Ваше ляво > Вижте изражението на Емин. Този човек е мъртъв, още преди да бъде убит !

2) Средата > вижте уплашените до смърт очи на Камен Костадинов

3) Ваше дясно > Росен Владимиров с Емел Етем > Според дъщеря му Александрина, толкова бил уплашен, че натъпкал в куфари всичко ценно и забегнал към Швейцария. В паяжината намерих само 2 снимки на Владимиров. Всички други фотоси той ги е изтрил !

image

   Доган не дойде на погребението, а само изпрати венец. И надписа с грешка > вместо " от почет-НИЯ председател" написано бе "от почет-ЕН председател"


image

   И Симо Рулетката дойде да изпрати скъп приятел

image

   Познахте ли ги ? > Пикаещия в шадравана, Данчо с оня прякор, Властелина на къщите за гости,  Наздраве Миков, Ковчежника на ДПС и накрая Т. Батков - Тара



Тагове:   ДПС,   Доган,


Гласувай:
6



1. dobrodan - Началото е добро :).
28.08.2022 15:42
Чакаме продължение?
цитирай
2. lamboatack - до Добродан
28.08.2022 15:48
Като в оня виц от преди ДС-ти Ноември > Чувал ли си последния виц за Тодор Живков > Не. Почни > Тодор Живков тича с нож забит в гърба > Не го знам, но добре започва
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lamboatack
Категория: Политика
Прочетен: 96567
Постинги: 35
Коментари: 26
Гласове: 178
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031