Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.11.2022 19:09 - Защо ДОГАН-ДПС с такава стръв искат хартията ?
Автор: lamboatack Категория: Политика   
Прочетен: 3287 Коментари: 2 Гласове:
4

Последна промяна: 03.12.2022 15:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
    Какво свързва тримата от т.н. "Хартиена коалиция" ? Публичната причина е че Доганя, Лойко и Крушевицата се надяват чрез хартията да повишат изборния си резултат. Да се надяваш обаче е едно, но да вкараш гол е съвсем друго. А гола ще го вкара както винаги хитреца Доган. Това цигане без средно образование е изключително лукаво и коварно. Ще използва ГЕРБ и БСП в свой интерес и след това ще им забие прочутия "ДЕПЕСАРСКИ ШУТ"

image


image

    Изборни "експерти" купени от Доган, са успели да внушат на не-толкова интелигентните Бойко и Корнелия, че намалението на електоратите им е заради машините. А това просто не е вярно. Пенсионерите на БСП ударно измират. Гледам в Карлово на пазара в събота и в Кауфланд само стари хора, и то в критично състояние. Кой влачи единия крак, кой и двата, кой с една патерица, кой с две. До 10-15 години никой от тях няма да е жив.

image

    А какво да кажем за циганите на Лойко. Те вече се ориентират към Доганя и ДПС. На последните избори в Северо-Западнала България, където няма и един кьорав турчин ДПС получи 11 % във Врачански окръг, 14 % във Видински и цели 21 % в Монтански ! Червеното сърце на БГ както наричаха Северозапада, сега вече е Мургавото сърце.

   Хапсолютно не е вярно, че горе-описаните не могат да се справят с машините на Мадуро. Я ги вижте как без проблеми, теглят пари от банкоматите ! А при машините е същия софтуер - задават ти въпроси и ти отговаряш. Пенсионерите на БСП отдавна ползват смартфони, да поддържат връзка с децата и внуците си в чужбина. Разменят си текст, снимки, клипове. А това е далееч по-сложно от машините на Венецуела.

   Ами циганите > Виртуози са в използването на смартфони. И те и децата им са богове в тази област. "Уязвимите групи" и чаветата им ползват най-новите модели > това им е слабост. Че нали точно те с тези телефони, измъкнаха парите на "умните" българи. Телефонните измамници са само цигани, а измамените пък са само българи > и то с висши образования.

   За какво тогава е битката на Доган-ДПС с помощта на Бойко и Корнелия да върнат хартията?! Тук трябва да си зададем 3 логични въпроса :

1) Че нали "комунистите" от БСП и "анти-комунистите" от ГЕРБ не само се мразят, но направо не моат да се понасят. Че нали винаги са един срещу друг. Как така сега са заедно за хартията ?! Откъде изригна тоя любовен пламък между тях ?! 

Защо помагат на Доган ? Ами и тримата Доган, Бойко и Корнелия са от цигански произход. Надали всички знаят как Нинова помогна на Доган-ДПС, да сложи ръка на Община Девин на местните избори 2019. Същата помощ и предателство Нинова направи и в други общини, като Павел Баня, Маджарово, Белоградчик. Така че сега това не е нищо ново за националните предатели от БСП.

image

2) Колко е голяма ролята на хартията в различните избори ? Изследванията дават отговор на този въпрос. Хартиените бюлетини за разлика от машините, могат много лесно да се унищожават. Как става това ? Доган е снабдил членовете на СИК от ДПС с някаква химикалка която пръска мастило на пръстите отдолу. След това депесаря като брои бюлетините, намацва чуждите с мастило и те стават не-валидни. ЕЛЕМЕНТАРНО УОТСЪН,  Всяка унищожена по тази начин бюлетина, намаля резултата на другите партии, и увеличава относителната тежест на ДПС. 

Понеже " РАЗМЕРА ИМА ЗНАЧЕНИЕ" да видим .... Оказва се че на президентските, европейските и парламентарните избори, размера не е голям > до 45 000 НЕ-валидни бюлетини. И изведнъж идват местните избори 2015 и 2019 г. Там вече има истински вулкан от НЕ-валидни, тоет УНИЩОЖЕНИ бюлетини. За местни избори 2019 те са цели 555 000 или 12 пъти повече > не няма грешка. От които огромните 466 000 за общински съветници и 89 000 за кмет. И понеже този вид избори са мажоритарни, то в една община малка група "избиратели" могат да обърнат избора, примерно за кмет на 180 градуса. Не малка група, а само един глас може да реши кой да е кмет !

Турците от ДПС отдавна прехвърлят "избиратели" от своите райони към съседните български общини и така ги превземат. Всеки може да се запише като жител на друга община. Даже собственика на адреса, на който УЖ живее новия, не знае за това ! Така турците на последните избори превзеха общините Девин, Павел Баня, Маджарово и не знам кои други.

3) И третия въпрос > колко от тези 555 000 унищожени НЕ-действителни бюлетини са били за ДПС ? Или всичките на 100 % са на другите партии ? Това много лесно може и трябва да се провери. Да се извадят бюлетините които се пазят и комисия да провери НЕ-валидните. Кои бюлетини са унищожени > колко на ГЕРБ, колко на БСП и т.н. Обаче има ли унищожени бюлетини на ДПС ?!

Който е учил немски, знае как се открива падежа функционален Датив ( НЕ-пряко допълнение ) > чрез контролния въпрос WEM ? = КОМУ ? Тоест, в чия полза или вреда се извършва действието. И така в чия полза се зацапват 555 000 хартиени бюлетини на местните избори 2019 ? Както и в чия вреда ...
Когато се отговори на този въпрос, тогава ще стане ясно защо ДОГАН-ДПС, с такава стръв искат да върнат хартиената бюлетина.

image


image
   Нещо повече > Доган и ръководството на турската партия ДПС, вече са набелязали кои нови български общини да бъдат превзети на Местните избори 2023 г. И как Доганя да си ги закачи и тях на зингийката >

image




Гласувай:
4



1. dobrodan - Нека зададем въпроса така.
25.11.2022 21:29
Защо ти не искаш хартията?
Цялата тирада, дето си я изписал, има елементарен отговор.
ПП вън от властта и съд за тях.
За разлика от други случаи в този има преки доказателства.
цитирай
2. lamboatack - Пак повтарям
25.11.2022 22:13
Да се извадят НЕ-валидните бюлетини от местни избори 2019, да се проверят и тогава ще се види страшната картина > как турците от ДПС са унищожили стотици хиляди хартиени бюлетини на другите партии.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lamboatack
Категория: Политика
Прочетен: 96592
Постинги: 35
Коментари: 26
Гласове: 178
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031