Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.03.2023 15:51 - Софийските търтеи дърпат руската мечка за опашката
Автор: lamboatack Категория: Политика   
Прочетен: 14075 Коментари: 2 Гласове:
4

Последна промяна: 16.11.2023 20:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
    Преди ДС-ти Ноември 89 г. в София освен чиновници, имаше и много предприятия > Силнотоков завод, Слаботоков завод, ЗММ, Приборостроителен завод, Хладилен завод, Завод за електрокари, Асансьорен завод, Завод Електроника, Оптико-Механичен завод, Стъкларски завод,  ЖП завод, Фармация, ЗИТ, Шоколадена и Тютюнева фабрики, заводи за платове и дрехи, за храни и т.н. Не мога да си спомня всичките. Сега в Софето има само дебелогъзи чиновници, надошли от цялата страна селяндури. Сичкоту селян с купени фалшиви дипломи за "ВИШО".

   И то какво ВИШО ! > Публична администрация ( чиновници ), връзки с общественоста, психология, социални науки, всякакви меринджеи и т.н. Извън държавната хранилка, нито един частник няма да ги вземе на работа с тези "професии". София нищо не произвежда. София само изсмуква България.

   Та тези чиновници с брюкселски заплати, с фантастични кражби от европейските фондове, и от данъците на българите, са придобили огромно самочувствие. За тях другите хора в БГ са "Ама вие от провинцията ли сте ? Аааа"  Наглостта им е стигнала дотам, че те даже не си плащат парното, тока, водата, данъците и т.н. Те това е само за "онези от провинцията"

   Последната им наглост бе, че посегнаха и на ПСА ( Паметника на Съветската Армия ) И то при положение че мързелите в София вече 34 години крадат и не си плащат парното, което е с руска газ. Такава черна неблагодарност аз не съм виждал. Паразитите живеят като лордове с руска газ и руски ток, но дърпат руската мечка за опашката. А тук става дума вече за съдбата на цяла България, тъй като Баба Меца с един удар на лапата може да ни затрие.

   Всички смятат че Заповедта да бутат паметника е получена от Американското посолство. Но аз не мисля така ... Армията на Сталин е дошла тук като съюзник на американците и с тяхно съгласие. Като част от Анти-Хитлеристката коалиция > Англия-СССР-САЩ. Съветските войници са били качени на американските Стюдебейкъри, а командирите им на американските Вилиси.  От другаде идва идеята  > чувате ли сте за МИТ ? - Турското разузнаване. Към него има български отдел за психологическа война. Та оттам идват и много други подобни кампании.

   Но как пречи на Турция ПСА ?! Нали Турция е "приятел" на Русия ?! Имало е план през 1944 г. България "временно" да бъде окупирана от турски войски. Този план се е предлагал на българската делегация на тайните преговори в Анкара и Кайро. Но Сталин изпреварил турците само с няколко дена и те още не могат да МУ простят. Но това е само една от причините, да искат бутането на паметника. Лукавите турци, известни със своята ненадмината хитрост, искат да разделят двата братски народа един срещу друг. Ако не могат да накарат българите да мразят Русия, то да накарат Русия да мрази България. И още нещо > да настроят българите едни срещу други, за да не сме единни. Вижте турците от ДПС как дипломатично пазят мълчание за ПСА и как са единни !

  Заради това трябва да се измъкнат голяма част от чиновническите агенции от Софето.
- Не може "Морска администрация"  вместо във Варна, да е в Софето.
- Не може "Агенцията за река Дунав", вместо в Русе и тя да е в Софето.
- Вместо в Пловдив, "Агенцията за лозата и виното" и тя в Софето
- "Борба с градушките"  пак в Софето, дето няма нито градушки, нито насаждения
-  ИА "Селекция и репродукция в животновъдството" > в Софето само домашни любимци
-  ИА "Сортоизпитване, апробация и семеконтрол" > и тази ИА пак там
-  Управлението на " Мини Марица Изток " което бе в Раднево, също го местят в Софето.
Не може цяла България да се натъпче в Софето !

   Освен това много агенции са ненужни и трябва да се закрият > например "Агенция за устойчиво енергийно развитие", "Агенция за хората с увреждания", "Агенция за насърчаване на малките и средните предприятия", ДА " Закрила на детето" и др.

   А пък на всички софийски блокове където долните апартаменти са се "отказали" от парното, да се спре тръбата към тях. Щото "отказалите се" навиват едни станиоли по тръбите и цяла зима се топлят безплатно.

   И още нещо забравих. Строителната мафия в София вече е застроила всяко свободно кьоше.  Строителните разрешения се издават от Софийска община на Учителката по руски, известна като Фандък-Отмък. Някой вярва ли, че тези разрешения се подписват срещу едно "МЕРСИ" ? Какви ти зелени площи и детски площадки > бетон, бетон ще се налива тука друже. А едно жилище 100 кв.м. ново строителство в Софето е 300 000 лв. Гуш ...
   В тази връзка има подозрително инфо, че СОС е поставил задача да се промени ПУП на пространството около ПСА. Явно че се готви застрояване, на не-малката площ около паметника.

image

image

image

image

image

image

   Карловско семейство което от няколко години се премести в София. Мъжът > " През лятото пак често сме си в Карлово, но през зимата само в София" Защо ? питам го аз " Ами заради парното, то много хубаво с това парно, навсякъде топло и ти нищо не правиш - няма печки, няма проблеми. Голямо удоволствие е с това парно" 

   Карловско семейство, сина им има апартамент в София > " Ааа за станиолите ли с които УЖ се отопляват ? Тези станиоли са само за изолация " > Оттогава не ни говорят









Гласувай:
4



1. orlinstefanov - Без задни мисли няма как?
30.03.2023 20:38
Апетитната хапка - теренът при паметника вече със сигурност си има мераклии. Както ще да е подготвен въпросът коя фирма ще извърши “преместването”...
цитирай
2. lamboatack - "Апетитната хапка - теренът ...
31.03.2023 12:02
"Апетитната хапка - теренът при паметника вече със сигурност си има мераклии. Както ще да е подготвен въпросът коя фирма ще извърши “преместването”...

НАЙ-ВЕРОЯТНО Е НЯКОЯ ТУРСКА ФИРМА
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lamboatack
Категория: Политика
Прочетен: 96557
Постинги: 35
Коментари: 26
Гласове: 178
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031