Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.04.2023 13:36 - Доган и ДПС отново върнаха тъмните стаички
Автор: lamboatack Категория: Политика   
Прочетен: 4466 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 09.04.2023 21:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
    Тази сутрин гледах видеото с гласуването на Доган. Рано още в 7,50 ч. ТОЙ гласува. Защо така рано ? Ами да види дали е изпълнена заповедта МУ, да се върнат тъмните стаички. Защо толкова много Метко Цигането държи на тези тъмни стаички ? Ами там купения и уплашен електорат на ДПС главно от цигани, турци и помаци върши спокойно 3 вида престъпления :
 - мери разстоянията в бюлетината, понеже са неграмотни
 - след това снима с телефона за да докаже, че е гласувал "правилно"
 - и в някои секции просто подменя бюлетината с тази, която му е пъхната в пазвата

   Ще кажете, ама нали новия ИК точно това промени > да няма тъмни стаички, а само ПАРАВАН, така че да са открити раменете и горните части на ръцете на избирателя ! Така е > ама къде е новия ИК ? > няма го никъде, скрили са го. Никъде в Интернет няма текста на новия ИК. И в сайта на ЦИК също го няма ! Намерих само един ИК в сайта на Lex.bg, но той е чак от 2014 г.  Новия ИК е скрит по заповед на Доган.

   През цялото време се чудех защо Доган и другите турски хитреци от ДПС, с такава стръв драпат да се върне хартиената бюлетина. Чак днес ми просветна. Тя каква била работата ! Връщането на хартията не е било цел, а само средство да се възстановят печално известните ТЪМНИ СТАИЧКИ. В които електората на ДПС мери с конец, снима с телефоните, сменя бюлетините. Защото ДПС трябва да бъде забранена и разтурена не само понеже е противо-конституционна, но и най-престъпна организация ползваща всякакви прийоми за платен и контролиран вот.

   Явно че Доган и турците от ДПС са заплашили другите партии, че ако не бъдат върнати тъмните стаички, ще започнат гражданска война и ще повикат турски войски.  И разните ГЕРБ, ПП, БСП, ВЪЗРАЖДАНЕ и т.н. веднага са вдигнали бялото знаме и са свалили гащите си. То и без друго това не им е за първи път > традиция е при тях

   Ако всички БГ партии не се обединят срещу турците от ДПС, ние ще бъдем превзети отвътре и унищожени. 
   Навремето един луд ми каза > " Трябва да гласуваме всички за ДПС "  Аз го попитах защо > " Поради 2 причини  > Първо след всеки поредни избори те стават все по-силни и завземат все повече власт. Защо да чакаме неизбежния финал ? Няма нищо по-страшно от постепенната и бавна агония. По-добре ужасен край, но изведнъж и да се свърши с нас, каквото и да става "
   А каква е втората причина, попитах пак аз  > " Ааа ще ти кажа. Сега тези разни сини, червени, жълти, черни и др. партии за които гласуваме, взимат гласовете ни и след това ги продават на турците от ДПС. Като спрем да гласуваме за тях и гласуваме направо за ДПС, тези предатели и продажници изведнъж ще станат НИКОЙ. Просто няма да ги има и дотам с тях Така ще ги накажем "
   Човека който ми каза това преди около  17 години вече не е жив, но аз с това го помня най-вече. В негова памет възкръснах думите МУ.


image

image

image

image

image

   Допълнително  > Правителството на Радньо-Гълъба направи още един голям подарък на Доган-ДПС, като снабди с удостоверения за гласуване над 200 000 престъпници, продали личните си карти на разни "мигранти" както и на други престъпници. 














Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lamboatack
Категория: Политика
Прочетен: 97295
Постинги: 35
Коментари: 26
Гласове: 178
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930