Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.01.2022 23:01 - Наследството на Ферамонти > няма ги 1 милион българи
Автор: lamboatack Категория: Политика   
Прочетен: 3929 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 25.01.2022 00:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Помните ли ония велики думи на главния герой от филма " Наследството на Ферамонти" > "Ще ви оставя аз ... една кофа с ла-й-на". Сега се разбра каква България ни оставя нашиот Ферамонти > банкянския ром Бойко Методиев > 1 милион българи са изчезнали, по време на неговото "успешно" Оправление.
   За 10 години от 2011 до 2021 сме стопени с 844 000 души > няма ги. Но рома Методиев е на власт още от 2009 г. или за 12 години ни е намалил най-малко с 1 милион. Сега БГ официално е само 6,5 милиона, а 1985 г. бяхме почти 9 милиона. Нещо повече > злите езици говорят, че и това не е вярно, реално сме останали 6 милиона > 1 милион българи, 2 милиона турци, 3 милиона цигани. Над 70 % от раждащите се деца са само и единствено циганчета.

image
Според мен този човек поне 50 % е ром

   През всичките тези 12 години рома от Банки нито един път не си отвори голямата уста, поне да коментира тази трагедия. Не, той се занимаваше главно с магистралите. Хубаво > ама както вървят нещата, по тези пътища ще си карат колите младите турци, защото млади българи няма да има. Не че ГРЕБ нямаше стратегия за демографското развитие > аз съм я чел. И знаете ли какви мерки са предвидени там, > само и единствено как да се удължи времето, през което старите да продължат да работят. Ако може да умрат на работните си места. Нито дума няма в тази "стратегия" за стимулиране на раждаемостта.

   Нещо повече > през цялото време рома от Банки искаше да се премахне напълно втората година от платеното майчинство, а първата година да се съкрати наполовина, тоест да бъде само 6 месеца. Защото трябвало "МАЙКИТЕ ПО-БЪРЗО ДА СЕ ВЪРНАТ НА РАБОТА" > Но кога "ТРАЙНО-БЕЗРАБОТНИТЕ и МНОГО-ДЕТНИ уж САМОТНИ МАЙКИ"  от циганските маали ще почнат работа > за това нито дума !

   Ами "опозицията" ДПС и БСП. Нито дума и от тях цели 12 години. Имаше какви ли не вотове за недоверие към ГЕРБ > за сигурноста, за здравеопазването, за образованието, за ланшния сняг и т.н., но никога не засегнаха 2 теми > демографската гибел и взимането на заеми от юдейските банки. По този начин тези 2 партии осигуриха на ГРЕБ медиен комфорт. Защо ?! Ами Амет Доган ( или Гологан преди да влезе в политиката ) също е от цигански произход. (по баща)
   Има и още > разните войводи, спасители и хатакисти > да са внесли в НС, даже и едно предложение за промяна на престъпните социални закони ? Няма и няма. Както се казва  > " И отникъде взорът надежда не види "

 
 През цялото това време аз пишех непрекъснато в различни форуми, апели и молби към Оправниците да вземат мерки, защото изчезваме. Никакъв отзвук. Лично съм поставял този проблем пред социалните министри, лидери на партии, депутати ( когато са идвали в Карлово ) > никой не ми е отказал да разговаря с мен. Но и никой не обеща каквото и да е. И изпълниха обещанията си > тоест нищо не направиха.

   Най-накрая от форума Днес.бг през 2020 г, се обърнах към Премиера > " Господин Борисов, направете едно добро нещо преди да си отидете ( като че ли съм знаел, че вече няма да е на власт )  Премахнете прага в бруто за достъп до детските ! " И Ооооо Боже ... само след няколко дни Бойко се произнесе " От 2021 година всички деца ще получават детски " Отдъхнах си.

   Само едно нещо ме тревожеше. Мръсника от Банки изигра поредната си курвачка и добави > " БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ НА ДОХОДА" Вместо да каже " И ДЕЦАТА НА РАБОТЕЩИТЕ РОДИТЕЛИ СЪЩО ЩЕ ПОЛУЧАВАТ ДЕТСКИ"

   Анти-белите фашуги в ГЕРБ Ананиев, Менда Стоянова и Дариткова веднага се възползваха от това и отмениха обещанието на Бойче, а той свенливо си замълча. Как тъй богатите ще получават детски ?! Само бедните ! И никой не се осмели да контрира > " Бедните не плащат никакви данъци и задължения на държавата, те не заслужават нищо. Всяка държава съществува само и единствено от данъците"

image
Анти-белите фашуги Ананиев, Менда, Дариткова.
Вижте, че и двете анти-бели усойници са с обратни захапки !


   И ето ГО крайния, печален резултат > " ПОЛОЖЕНИЕТО ИЗВЕДНЪЖ СТАВА БЕЗНАДЕЖДНО, ВМЕСТО КАКТО ДОСЕГА ... ПОСТЕПЕННО ДА СЕ ВЛОШАВА"

image

image

   
   Училището е затворено, защото няма деца. Няма деца, няма бъдеще, чака ни гибел.


image

image


НАЙ-СТРАШНАТА КАРТА !

В ИНТЕРЕС НА ИСТИНАТА >
   Преди години често пишех, че трябва да се въведат "КРИТЕРИИ ЗА ОТГОВОРНО РОДИТЕЛСТВО" В смисъл, че детски и помощи за раждаемост, трябва да получават само родители, които отговарят поне на 3 условия > възраст 18 г., завършено средно и да са работили поне 1 година преди всяко раждане.
   По едно време Борисов започна да повтаря горните условия по медиите. Но без да направи никакви промени в законите. Повтаря, повтаря и изглежда цигането Доган му дръпна щепсела и Бойче замлъкна завинаги.



Гласувай:
5



1. barin - Днес сутринта обявиха резултатите ...
08.01.2022 16:35
Днес сутринта обявиха резултатите от преброяването- 5,4 мил. души в България.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lamboatack
Категория: Политика
Прочетен: 97466
Постинги: 35
Коментари: 26
Гласове: 178
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930