Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.01.2022 23:13 - Петков и Вагинин > ние българите не сме фашисти !
Автор: lamboatack Категория: Политика   
Прочетен: 1136 Коментари: 2 Гласове:
5

Последна промяна: 27.01.2022 20:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
    Цяла България се чудеше, защо Петков ще ходи в Скопие и то да им се моли да ги вкараме в ЕС ! Вместо те да дойдат тук и смирено да попитат > " Какви са условията ви, братя бугари ? " Нещо повече > за какво бе това страшно бързане > още на следващия ден след избора на техния премиер. И накрая изненада в гръб > Ковачевски изпрати един албанец да посрещне Петков на летището. Ще кажете > то добре, че не изпрати чистачката си.

   Аз ако бях на мястото на Петков, веднага щях да си тръгна обратно. И докато съм премиер, Ковачевски нямаше да може да стъпи в България. Но Киро е КОЛТ-ууурен канадец. Ти го обиждаш, той си мисли че дъждец го ръми.

   И без да пита никой, Киро се съгласил с макетата за краткото име > Северна Македония. Което наименование включва и Пиринския край. Ама той Ковачевски щял да прати нота до ООН, че нямат териториални претенции ! Кога ще я прати и каква стойност има такава нота > смях !

image

Блянът "Велика Македония" със столица Солун

   А сега най-важното > поради като каква причина еврейчето-гейче Вигенин ( известен още като Вагинин, заради "оная" снимка), бе в делегацията на Петков ?! За какво са го изпратили от еврейското лоби в София и Тел Афиф ? 

   Много скоро обаче получихме отговор на горния въпрос > неопитния младок Киро Петков е бил подкован от еврейчето Вагинин, що да отговаря на скопците. И когато макетата пак повдигнали въпроса за " БУГАРСКИТЕ ФАШИСТИЧКИ ОКУПЕРИ " канадската ливада отговорила > " ДА, НИЕ БЪЛГАРИТЕ СМЕ ФАШИСТИ, ПРЕЗ ОНЗИ ПЕРИОД ( 1941 -44 г. ) РЕЖИМА В СОФИЯ Е БИЛ ФАШИСТКИ " Толкова време Президента Радев се опитваше да накара макетата, да махнат този надпис от учебниците по История и от разни паметници и сега с един замах Вагинин и Кирето сложиха кръст на всичко !

image
  
Еврейска гей-дружинка

   Аз винаги съм мислил че предателствата се правят тихо, на тъмно, за да се прикрият следите. Оказа се че не е така > на светло, пред всички макета в Скопие " българския" премиер се съгласява с тях, че сме фашисти ! А ти защо се върна от Канада при фашистите бе Киро ? Какво правиш при нас ?

   Ето го новия Гошо Тарабата, и оня бе премиер на България, а работеше за Тито. 

   Но каква е ролята на еврейчетата и какво целят ? Всички знаем онази еврейска поговорка> " КОЙ КАКВОТО И ДА ТИ ГОВОРИ, ТИ ЗНАЙ ЧЕ ВИНАГИ СТАВА ДУМА ЗА ПАРИ " Отдавна световното еврейство иска от България да си признае, че е виновна за съдбата на 12 000 евреи от Вардарско и Беломорието. Но има немска карта от онова време, на която на немски език пише върху тези две територии, че не са български. По-точно " ВРЕМЕННО ОКУПИРАНИ ТЕРИТОРИИ ОТ БЪЛГАРИЯ " Така че населението на тези 2 териториии вкл. и евреите там, не са били български граждани и ние не може да носим вина. 

   Нещо повече > според доклад на германския консул в Скопие Вите, населението на Вардарско с радост посрещнало изселването на евреите. Изчезнала спекулата с храни и на пазара веднага се появили олио, месо, мляко, яйца и др. и то на цени с 50% по-ниски. А пък "анти-фашистите" покрай Вардар разграбили къщите и имуществото на изселените евреи. Даже и тамошните партизани-комунисти не се притекли на помощ на евреите. Идваме чак през 2 000 г. когато бяха осквернени еврейските гробища в Битоля. Толкова голяма е омразата във Вардарско срещу евреите.

   Противоположно на макетата от вардарско, българите спасили своите евреи > така че истината е обратна на лъжата " БЪЛГАРИТЕ СА ФАШИСТИ, А МАКЕТАТА СА АНТИ-ФАШИСТИ " Но какво иска световното еврейство, тези МОШЕ-ници от нас ?! Ами ще ви светна > искат сегашна България да плаща ежегодни обезщетения и пенсии, на наследниците на онези евреи от Вардарско. Става дума за огромни суми годишно.

   Така че се очертава престъпен сговор, между 3 вида престъпници > световното юдейство, макетата "анти-фашисти" и наследницата на БКП > БСП срещу България. Всички помним как цели 45 години БКП ни втълпяваше презумцията за "монархо-фашисткия режим" до 9 Септември 1944 г. Тази официална позиция на БКП отлично обслужи българо-мразците от Скопие, да убедят младите поколения в Македония, че българите са фашисти, техни най-големи и единствени врагове. Ама то куче което не знае как да лае, само вкарва вълка в кошарата. По време ма "монархо-фашизма" комунистите са участвали във властта като депутати, като кметове и т.н. Значи и те са монархо-фашисти. А когато Симеон буташе мавзолея на Гошо Тарабата, депутатите от БСП отидоха на лятна почивка по морето, за да не пречат > помня аз някои работи ...

  А на еврейчето Вагинин ще кажа > ако през периода 1940-44 г. България е била фашистка държава, теб сега нямаше да те има бе неблагодарник !

image

На единия над мозъка му няма коса, а на другия под косата му няма мозък !

   Послеслов > Мисля си, колко ли пари са получили Петков и Вагинин от Скопие, за да извършат двете национални предателства ? Излязоха данни, че макетата са заделили 60 милиона евро за такива като тях. Ама тези двамата може да не са взели пари > ами още по-зле за тях !




Гласувай:
5



1. hristiqnskaprosveta - Истината е...
21.01.2022 23:24
... че българите толкова се изложихме през последните години с външната ни политика, че станахме за смях, дори на македонците. Такова падение с българщината, никога не е имало, дори и по времето на първата нац. катастрофа. Лигавото поведение на премира Петков в Скопие, показа, че българите сме готови да направим всичко, каквото ни кажат от Вашингтон, за да им се харесаме.
цитирай
2. schumpov - Недомислие! Много често, по стар ...
30.01.2022 08:34
Недомислие! Много често , по стар комунистически обичай, престъпленията извършени от комунистите се преписнат на българите. Българските комунисти са безродници. Това каета искаме от македонските комунисти, първо трябва да поискаме от българските коменисти. Попитайте проф. Пиргова, историкът Г.Първанов и др.Дър-дър-дърева и вся осталная сволоч, имало ли е фашизъм в България, срещу какво са се борили "активните борци", какъв е г.Димитров, д.благоев. Трябва ли да има още градове и улици носещи тяхно име! Трябва ли да стърчат паметници на терористи и убийци българомразци из цяла България?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lamboatack
Категория: Политика
Прочетен: 97476
Постинги: 35
Коментари: 26
Гласове: 178
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930